Julklappsspelet tips
Julklappsspelet tips

Julklappsspelet Tips

Till julklappsspelet behöver man köpa några julklappar. Här kommer tips och idéer på presenter, paket och julklappar i olika prisklasser!

Hoppas våra julklappsspelet tips har hjälpt er!

Varje år är det lika svårt att hitta presenter till sina nära och kära. Vare sig man bestämt sig för en julklappslek eller har en klassisk julklappsutdelning vill alla vara den som kommer med de bästa presenterna. Vi hoppas att denna sida har hjälpt er i jakten på roliga presenter! Dessa klappar fungerar ofta bra både som julklappar och som present i julklappsleken och vi hoppas det är lätt att hitta något för alla. Mer info om varje produkt hittar ni här.

Julklapptips

Tips 50 kr

Paket för runt 50 kr passar om man vill lägga minimalt med pengar på julklappsspelet eller föredrar flera paket per person. Klicka här om du vill visa tips på presenter för 50 kr.

Tips 100 kr

100 kr är en vanlig prisnivå för paket till julklappsleken. Vid runt 100 kr finns det stora möjligheter att hitta något spännande! Klicka här om du vill visa julklappstips för 100 kr.

Tips 200 kr

Vid en prisnivå på 200 kr kan man hitta saker som verkligen kan komma till användning och kanske inte bara en rolig ploj-grej. Klicka här om du vill visa julklappar för 200 kr.

Julklappar

Att tänka på

  • Bestäm prisklass i förväg
    Det är viktigt att man i förväg bestämmer vilken prisklass paketen till julklappsleken ska ligga. Informera alla som ska delta god tid i förväg. Detta är förhoppningsvis en självklarhet.
  • Bestäm antal paket
    Det finns flera olika julklappsspelet varianter och de flesta tillåter att man har ett eller flera paket. Eftersom alla kan ha olika idéer om vad som är normalt, se till att i förväg bestämma hur många paket varje person ska ha med sig. Ska ni satsa på flera billigare paket eller ett enda av större värde?
  • Innehållet ska passa de flesta
    Tänk på att de presenter du köper ska passa de allra flesta deltagarna i paketleken. Det måste nödvändigtvis inte passa alla eftersom man kan byta med varandra. De julklappsspelet tips vi listar på denna sida är tänkta att passa de allra flesta, båda barn och vuxna.

Julklappstips för olika personer

Vill du ha mer anpassade tips som tex julklappar till henne eller julklappstips till honom så listar vi de de tipsen på särskilda sidor. Något som även efterfrågats är en lista med bara massor av roliga julklappar och för de som har kille kan julklappstips till pojkvän vara till nytta.

Uppdaterad 2022-12-10