Julklappsspelet Tips

Till julklappsleken behöver man köpa några julklappar. Här kommer några julklappsspelet tips, alltså idéer på presenter, paket och julklappar i olika prisklasser!

Tips 50 kr

Paket för runt 50 kr passar om man vill lägga minimalt med pengar på julklappsleken eller föredrar flera paket per person.

Visa fler tips för 50 kr

Tips 100 kr

100 kr är en vanlig prisnivå för paket till julklappsleken. Vid runt 100 kr finns det stora möjligheter att hitta något spännande!

Visa fler tips för 100 kr

Tips 200 kr

Vid en prisnivå på 200 kr kan man hitta saker som verkligen kan komma till användning och kanske inte bara en rolig ploj-grej. 

 

Visa fler tips för 200 kr

 

Hoppas våra julklappsspelet tips har hjälpt er!

Varje år är det lika svårt att hitta presenter till sina nära och kära. Vare sig man bestämt sig för en julklappslek eller har en klassisk julklappsutdelning vill alla vara den som kommer med de bästa presenterna. Vi hoppas att denna sida har hjälpt er i jakten på roliga presenter! Dessa klappar fungerar ofta bra både som julklapp och som present i julklappsleken och vi hoppas det är lätt att hitta något för alla. Mer info om varje produkt hittar ni här.

Att tänka på

  • Bestäm prisklass i förväg
    Det är viktigt att man i förväg bestämmer vilken prisklass paketen till julklappsleken ska ligga. Informera alla som ska delta god tid i förväg.


  • Bestäm antal paket
    Det finns flera olika julklappsspelet varianter och de flesta tillåter att man har ett eller flera paket. Eftersom alla kan ha olika idéer om vad som är normalt, se till att i förväg bestämma hur många paket varje person ska ha med sig.  Ska ni satsa på flera billigare paket eller ett enda av större värde?


  • Innehållet ska passa de flesta
    Tänk på att de presenter du köper ska passa de allra flesta deltagarna i julklappsspelet. Det måste nödvändigtvis inte passa alla eftersom man kan byta med varandra. De julklappsspelet tips vi listar på denna sida är tänkta att passa de allra flesta, båda barn och vuxna.

Visa fler tips för 50 kr

Visa fler tips för 100 kr

Visa fler tips för 200 kr