Roliga julklappar
Roliga julklappar

Roliga julklappar

Här tipsar vi om de roligaste julklapparna vi kunde hitta:

 • Mölkky Spel

  Söker nya roliga utmaningar efter kubb-spelen?

  199 kr
 • Knubbig Katt-kudde

  Söta små knubbiga katter att ha i soffan.

  199 kr
 • Airpod-fodral

  Sötaste fodralen för Airpods - hörlurarna från Apple.

  99 kr
 • Klädvikaren

  Perfekt vikning av kläderna, blixtsnabbt!

  119 kr
 • Sudoku Toalettpapper

  Ett extra klurigt och roligt toabesök

  79 kr
 • Exploding Kittens

  Kortspelet med exploderande katter som blivit en stor succée.

  299 kr
 • Spaka Flyget Själv

  Provflyg och styr ett litet flygplan med en instruktör.

  995 kr
 • Prova på Kitesurfing

  Alla kan lära sig kitsurfa med denna kurs

  1090 kr
 • Laserdome för Två

  Roligt för alla åldrar. Stockholm/Skövde.

  195 kr
 • Flyg i vindtunnel

  Vindtunnel-flygning utomhus i Stockholm.

  299 kr

Roliga julklappstips lättar upp stämningen

Julen är mysig och allt sådant, det är sedan gammalt. Man försöker hitta en perfekt, genomtänkt och gärna dyr julklapp till sina nära och kära vilket oftast inte är så enkelt. Man går med ångest i månader i förväg, bara för att allt sedan ska vara över på en dag.

Denna ”mysiga” högtid har bara gått och blivit en stresshelg, där all glädje försvunnit. Det är just därför som det kan vara så skönt att skippa allt det där seriösa och stressiga, och bara ha roligt.

Roliga julklappar

Att skratt förlänger livet har man hört otaliga gånger. Om det stämmer kan man inte veta helt säkert, men hur som helst så blir den tiden man faktiskt lever mycket roligare med mer skratt. Därför kanske du kan vara den som kommer med underbart roliga julklappar till dina nära och kära i år.

En rolig julklapp kan lätta upp den kanske allt för seriösa stämningen på julafton, och ge familjen ett gott skratt eller kanske bara en avslappnad känsla.

Roliga presenter

Vad är egentligen en ”rolig julklapp”?

Vad vi tycker är roligt är ju självklart subjektivt. Alla har vi olika humor, och skrattar åt olika saker. Dessutom kan ”roliga presenter” betyda olika för alla. Kanske är det en skämtpryl, en lite rolig design på en vardaglig sak eller kanske ett roligt spel. Du kanske därför känner dig lite förvirrad hur du ska gå tillväga för att hitta dessa roliga julklappar. Därför behöver du roliga julklappstips! Att hitta skojiga julklappar kommer nog aldrig vara så enkelt som det är med dessa tips.

Inspiration till roliga klappar

Du kan få inspiration till vad du ska köpa, eller så köper du direkt och blir klar med julbesvären redan nu! Det viktigaste är att du och den du köper julklappen till har roligt, och njuter av julen precis som man ska göra. Julen är ett otroligt stressmoment för många, vare sig det gäller ekonomin eller brist på julklappsinspiration.

Detta år blir det du som gör er jul till ett roligare tillfälle, och troligt är att många kommer vara tacksamma för det. Inte minst kommer jultomten skriva ned dig på sin ”snälla-barn”-lista, så du nästa år kanske får precis det du önskar dig!

Rolig tomte

Uppdaterad 2020-11-08