Julklapp till flickvän
Julklapp till flickvän

Julklapp till flickvän

Här listar vi våra bästa tips på julklapp till flickvännen. Vi har exempelvis plockat ut de bästa upplevelserna, vuxenklapparna, smarta sovhjälpmedel och andra toppen julklappar att ge till j

 • Guldros

  En romaniskt och exklusiv ros i 24 karats guld.

  549 kr
 • Värmetofflor

  Värm i micron och håll fötterna varma!

  199 kr
 • Ihopfällbart badkar

  Perfekt avkoppling för den som saknar badkar

  1439 kr
 • Älskling Frågespel

  199 kr
 • Prova på Kitesurfing

  Alla kan lära sig kitsurfa med denna kurs

  1253 kr
 • Icebar och middag för två

  Drinkar på isbaren samt uppvärmande resturangbesök efteråt.

  518 kr
 • Ost- och Vinprovning

  Utforska smakrika kombinationer med viner och ostar

  417 kr
 • Helkroppsmassage

  Avslappnande massage, både skönt och bra för kroppen

  613 kr
 • Spabehandling

  Avslappning och njutning på spa

  557 kr
 • Helkroppsmassage för Två

  Gå på avslappnande helkroppsmassage tillsammans som par.

  1225 kr

Upplevelse som julklapp till flickvän?

Är hon en sån som föredrar att hellre går på äventyr än att få en ny handväska? En upplevelse som julklapp kan vara bli ett roligt avbrott i vardagen och ett fint minne.

 • Choklad- och Vinprovning

  417 kr
 • Icebar och middag för två

  Drinkar på isbaren samt uppvärmande resturangbesök efteråt.

  518 kr
 • Helkroppsmassage för Två

  Gå på avslappnande helkroppsmassage tillsammans som par.

  1225 kr

Bättre sömn i julklapp?

Händer det att din flickvän sover dåligt ibland? I så fall finns här några hjälpmedel du kan ge henne julklapp.

 • Zenkuru Tyngdtäcke

  671 kr

Vuxen-julklappar till flickvännen

Skulle din flickvän uppskatta en hetare jul än vanligt kanske de här julklapparna kan vara något för henne?

  Julklappstips till flickvännen 2020

  Att köpa julklappar till flickvännen kan vara en av de mest ökända aktiviteterna under den moderna tiden. Om och om igen får du höra att hon inte önskar sig något, och när du sedan uppfyller denna önskan blir hon allt annat än nöjd. Det känns som du går i fällor var du än försöker gå, så självklart känns det svårt nu när julen snart står för dörren.

  Julklapp till flickvännen

  Krångliga flickvänner?

  Självklart är detta även en överdriven stereotyp, där säkert de flesta flickvänner inte alls är krångliga. Men även om just din flickvän inte alls är krånglig med presenter, kan det likväl vara svårt att hitta julklappar. Det finns ett så stort urval av saker på marknaden, inte minst för tjejer, så att sålla bort alla de dåliga kan vara ett evighetsgöra. Man måste i alla fall börja någonstans, vilket är varför en lista på julklappstips till flickvän är en underbar utgångspunkt, eller kanske till och med slutpunkt.

  Vad det än blir för just dig, kan det vara skönt att inte behöva stå där helt ensam och fundera, utan kunna se vad någon annan har för idéer. Du kanske får idéer du aldrig skulle fått annars, eller får bekräftelse på en fundering du redan hade sedan innan. Julklappstips kan alltid vara bra, även om du tror dig ha svaret på den eviga frågan; vad ska jag köpa i julklapp till min flickvän?

  Nyfiken flickvän som undrar vad julklappen innehåller

  Hur ska du veta vad hon önskar sig?

  Det är självklart enkelt att veta vad hon önskar sig om hon berättar för dig, eller kanske till och med skriver ner en önskelista. Ibland har man dock inte den turen. Då är det smart att ha lite tillvägagångssätt för att ta reda på lite mer om din flickvän, utan att verka alldeles för misstänksam. Har hon en mamma eller syster du kan höra av dig till? En bästa vän? Ofta har de mycket bra insider-information, om specifika saker hon gillar eller önskar sig. Det kan vara till just dem som din flickvän berättar precis vad hon önskar sig av dig, varför det kan vara en riktig guldgruva att leta där!

  Häng på flickvännens shoppingrunda

  Om du har möjlighet att följa med henne på en shoppingrunda någon dag, kan det vara ett mycket bra sätt att få reda på vad hon vill ha. Ofta kollar hon på saker som hon vill ha, men vet att hon inte kan köpa precis då.

  Det kanske är för dyrt för stunden, eller något hon kanske inte känner att hon behöver, men verkligen vill ha. Du kan sen någon dag senare smita in på den affären i ensamhet, och köpa just den saken. Hon kommer bli både nöjd och överraskad att du kom ihåg vad hon sa ”för så länge sedan”!

  Uppdaterad 2020-11-08