Julklapp till flickvänJulklapp till flickvän

Julklapp till flickvän

Här listar vi våra bästa tips på julklappar till flickvännen.
 • Kuddhögtalare

  Kuddhögtalare

  Somna lättare och lyssna utan sladd-trassel.

  79 kr
 • Exploding Kittens

  Exploding Kittens

  Kortspelet med exploderande katter som blivit en stor succée.

  229 kr
 • Hjärtformad stekpanna

  Hjärtformad stekpanna

  Stek de mest romantiska frukost-äggen.

  99 kr
 • Blåsapa Nageltorkare

  Blåsapa Nageltorkare

  Apen är både snabb och duktig på att blåsa torrt nagellack.

  89 kr
 • Värmetofflor

  Värmetofflor

  Värm i micron och håll fötterna varma!

  199 kr
 • Emoji Strumpor

  Emoji Strumpor

  Vardagen blir roligare med roligare strumpor!

  49 kr
 • Chips- och dipskål

  Chips- och dipskål

  Smart skål som håller dippen härligt nära chipsen.

  199 kr
 • Hjärtformade Tomtebloss

  Hjärtformade Tomtebloss

  Extra fina tomtebloss, perfekt till nyår!

  49 kr

Julklappstips till flickvännen

Att köpa julklappar till flickvännen kan vara en av de mest ökända aktiviteterna under den moderna tiden. Om och om igen får du höra att hon inte önskar sig något, och när du sedan uppfyller denna önskan blir hon allt annat än nöjd. Det känns som du går i fällor var du än försöker gå, så självklart känns det svårt nu när julen snart står för dörren.

Julklapp till flickvännen

Krångliga flickvänner?

Självklart är detta även en överdriven stereotyp, där säkert de flesta flickvänner inte alls är krångliga. Men även om just din flickvän inte alls är krånglig med presenter, kan det likväl vara svårt att hitta julklappar. Det finns ett så stort urval av saker på marknaden, inte minst för tjejer, så att sålla bort alla de dåliga kan vara ett evighetsgöra. Man måste i alla fall börja någonstans, vilket är varför en lista på julklappstips till flickvän är en underbar utgångspunkt, eller kanske till och med slutpunkt.

Vad det än blir för just dig, kan det vara skönt att inte behöva stå där helt ensam och fundera, utan kunna se vad någon annan har för idéer. Du kanske får idéer du aldrig skulle fått annars, eller får bekräftelse på en fundering du redan hade sedan innan. Julklappstips kan alltid vara bra, även om du tror dig ha svaret på den eviga frågan; vad ska jag köpa i julklapp till min flickvän?

Nyfiken flickvän som undrar vad julklappen innehåller

Hur ska du veta vad hon önskar sig?

Det är självklart enkelt att veta vad hon önskar sig om hon berättar för dig, eller kanske till och med skriver ner en önskelista. Ibland har man dock inte den turen. Då är det smart att ha lite tillvägagångssätt för att ta reda på lite mer om din flickvän, utan att verka alldeles för misstänksam. Har hon en mamma eller syster du kan höra av dig till? En bästa vän? Ofta har de mycket bra insider-information, om specifika saker hon gillar eller önskar sig. Det kan vara till just dem som din flickvän berättar precis vad hon önskar sig av dig, varför det kan vara en riktig guldgruva att leta där!

Häng på flickvännens shoppingrunda

Om du har möjlighet att följa med henne på en shoppingrunda någon dag, kan det vara ett mycket bra sätt att få reda på vad hon vill ha. Ofta kollar hon på saker som hon vill ha, men vet att hon inte kan köpa precis då.

Det kanske är för dyrt för stunden, eller något hon kanske inte känner att hon behöver, men verkligen vill ha. Du kan sen någon dag senare smita in på den affären i ensamhet, och köpa just den saken. Hon kommer bli både nöjd och överraskad att du kom ihåg vad hon sa ”för så länge sedan”!

Uppdaterad 2019-12-03