Julklapp till mamma
Julklapp till mamma

Julklapp till mamma

Här listar vi våra bästa julklappstips som passar mammor.

 • Värmetofflor

  Värm i micron och håll fötterna varma!

  199 kr
 • Ihopfällbart badkar

  Perfekt avkoppling för den som saknar badkar

  1439 kr
 • Klädvikaren

  Perfekt vikning av kläderna, blixtsnabbt!

  60 kr
 • Ost- och Vinprovning

  Utforska smakrika kombinationer med viner och ostar

  417 kr
 • Helkroppsmassage

  Avslappnande massage, både skönt och bra för kroppen

  613 kr
 • Spabehandling

  Avslappning och njutning på spa

  557 kr

Sover mamma dåligt?

Om hon har svårt att sova ibland finns här några julklappar som gör det lättare att somna. Man kan alltså ge bort bättre sömn i julklapp, vem hade kunnat tro det?

 • Zenkuru Tyngdtäcke

  671 kr

Julklappstips till mamma

Hör man ordet mamma, blir nästan alla fyllda med glädje och värme inombords. Våra mammor har, och kommer alltid ha, en speciell plats i våra hjärtan. Det är mycket speciellt band mellan ett barn och dennes mamma, och det är inte alltid lätt att veta vad detta beror på.

Vad ger man i julklapp till en person så speciell som en mamma?

Varje år är det lika svårt. Vare sig man köper något billigt eller dyrt får man ofta höra att man inte skulle lagt de pengarna på henne; hon vill ju bara att familjen är samlad på jul och har det mysigt ihop. Hon är tacksam för allt hon får, allt från det där fula grytunderlägget du gav henne när du var 9 som fortfarande ligger i kökslådan bredvid spisen, till det där spakitet som doftade rosor du gav henne i fjol.

Tänk på mamma i jul!

Julklappar till mamma – vad och hur mycket ska jag köpa?

Ofta är frågan inte vad du faktiskt köper, utan vad den faktiskt betyder för henne. Det där tidigare nämnda grytunderlägget hon använder dagligen används just dagligen för den har betydelse för henne. Du har lagt ner tid och kraft på det där underlägget, självklart blir det hennes favorit.

Julklappstips till mamma

Tänk på det grytunderlägget när du köper julklapp till mamma nu när du nått en ålder där det inte finns så många slöjdlektioner att tillverka julklappar på. Julklappen ska betyda något för henne. Hon ska kunna titta på presenten och komma ihåg alla de där fina minnena hon har med dig. Det viktigaste tipset på julklappar till din mamma är därför att köpa något med kärlek och omtanke. Börja fundera på vad som betyder något för henne.

Vad skulle just din mamma vilja ha?

Visar det sig sen att det står helt stilla; du kommer inte på en enda sak som din mamma skulle vilja ha, kan du använda dig av denna lista med julklappstips till mamma som en guide. Ibland är det inte så lätt att komma på en sån där underbar och totalt genomtänkt julklapp. Vad som än händer kommer hon bli överlycklig att just du tänkt lite extra på henne denna jul!

Visa uppskattning året runt

Kom bara ihåg att visa din mamma uppskattning varje dag på året, inte bara på julafton. Hon är precis lika viktig och underbar i april, juli eller varför inte november!

Uppdaterad 2021-09-18