Julklapp till honom
Julklapp till honom

Julklapp till honom

Här listar vi julklappar och julklappstips till honom

 • Whiskystenar

  Kyler utan att späda ut som isbitar gör.

  99 kr
 • Prova på Kitesurfing

  Alla kan lära sig kitsurfa med denna kurs

  1090 kr
 • Ölprovning

  Spännande smakupplevelse för den som uppskattar öl

  347 kr
 • Åk Ferrari eller Lamborghini

  Provkör några av världens snabbaste bilar på testbana

  745 kr
 • Whiskyprovning

  Smaka och lär dig om olika whisky-sorter

  395 kr
 • Icebar och middag för två

  Drinkar på isbaren samt uppvärmande resturangbesök efteråt.

  740 kr
 • Ost- och Vinprovning

  Utforska smakrika kombinationer med viner och ostar

  595 kr
 • Vinprovning i hemmet

  En spännande och lärorik vinprovning hemma

  200 kr

Att hitta julklappar till honom

Många har vi en ”honom” som är oss lite extra kära. Man behöver inte ens säga ett namn och du tänker kanske redan på den där speciella personen. Det kan vara din partner, din make eller kanske din bror.

Vem han än är så betyder han något otroligt för dig. Att köpa en julklapp till honom kan därför bli mycket svårt, då man i en sak vill berätta hur mycket han betyder för dig.

Kanske tänker du att alla julklappar till honom måste vara dyra, näst intill att du går i personlig konkurs för att kunna finansiera denna gåva. En julklapp till mannen i ditt liv ska inte vara så krånglig, och den behöver verkligen inte vara dyr för att vara betydelsefull. Att visa vad en person betyder för dig ska sträcka sig bortom det du har på kontot.

Vad köper du i julklapp till honom?

Julklappstips till honom

Du sitter kanske nu och undrar vad du nu ska köpa till honom i julklapp. Om den inte ska vara dyr, vad ska den då vara? Det känns kanske svårt, men det behöver det inte vara. Fundera över vad som betyder något för honom.

Vad som betyder något för er. Har han någon han brinner lite extra för, eller har ni kanske ett gemensamt intresse som binder er samman lite extra?

Några konkreta tips till honom

Att hitta något som betyder något för honom eller inte främst er båda är en säker väg att gå när man börjar tvivla på sin julklappsförmåga. Ett fotoalbum, en unik upplevelse för er båda eller kanske den där slipsen han aldrig kunnat sluta prata om kan alla vara saker som tydligt visar hur mycket du lyssnar och bryr dig.

Personligt fotoalbum till honom

Blir din julklapp hans favorit?

Om det fortfarande inte ringer några julklappsklockor i ditt huvud, kanske denna lista med julklappstips till din man kan hjälpa dig. Vi alla tvekar när vi ska köpa julklappar, och det är okej att ta tips från en hemsida. Vem vet, det kanske blir just den julklappen han blir som gladast över!

Julklapparna är inte allt

Vad som än händer kommer julklappen vara från dig; en av de viktigaste personerna i hans liv. Hade du slagit in ett par fula sockor med hans favoritdjur på, hade han med största sannolikhet blivit överlycklig! Julklappen har betydelse, det är det viktigaste av allt. Glöm inte det i julhetsen detta år, det är nog något vi alla kan glömma bort då och då.

Uppdaterad 2019-12-06