Julklapp till pojkvän
Julklapp till pojkvän

Julklapp till pojkvän

Här listar vi våra bästa julklappstips till pojkvännen. Våra bästa utvalda tips till en pojkvän som har allt, gillar upplevelser eller uppskattar något personligt. Vi har valt ut julklappar b

 • Guldros

  En romaniskt och exklusiv ros i 24 karats guld.

  549 kr
 • Älskling Frågespel

  199 kr
 • Prova på Kitesurfing

  Alla kan lära sig kitsurfa med denna kurs

  1253 kr
 • Ölprovning

  Spännande smakupplevelse för den som uppskattar öl

  322 kr
 • Åk Ferrari eller Lamborghini

  Provkör några av världens snabbaste bilar på testbana

  522 kr
 • Whiskyprovning

  Smaka och lär dig om olika whisky-sorter

  277 kr
 • Icebar och middag för två

  Drinkar på isbaren samt uppvärmande resturangbesök efteråt.

  518 kr
 • Ost- och Vinprovning

  Utforska smakrika kombinationer med viner och ostar

  417 kr
 • Ölprovning i hemmet

  Lär dig om öl och dess olika smaker.

  140 kr
 • Helkroppsmassage för Två

  Gå på avslappnande helkroppsmassage tillsammans som par.

  1225 kr

En upplevelse som julklapp till pojkvännen

Behöver pojkvännen inte fler prylar utan skulle hellre föredra ett spännande äventyr? En upplevelse som julklapp kan bli ett spännande avbrott i vardagen och ett fint minne för er båda.

 • Spaka Flyget Själv

  Provflyg och styr ett litet flygplan med en instruktör.

  907 kr
 • Åk Ferrari eller Lamborghini

  Provkör några av världens snabbaste bilar på testbana

  522 kr
 • Icebar och middag för två

  Drinkar på isbaren samt uppvärmande resturangbesök efteråt.

  518 kr

Julklappstips till pojkvännen

Du och din pojkvän har nu varit tillsammans i nästan 2 år, och allt känns bara så bra. Ni delar en 2:a något utanför stadskärnan, och vardagarna flyter på alldeles perfekt. Han är underbar på alla sätt och vis, men det är en sak som stör dig något. Så fort det börjar närma sig födelsedagar eller jul så får du ingen inspiration ur honom. Du frågar gång på gång vad han önskar sig, men inget vettigt svar får du ur honom.

Han säger att han inte önskar sig något

Antingen säger han att han inte önskar sig något, eller så är det något så tråkigt att du aldrig någonsin skulle kunna tänka dig att slå in det och ge bort på julafton med gott samvete. Du börjar bli frustrerad, du vill ju bara kunna hitta något han verkligen skulle tycka om och veta med säkerhet att han skulle bli nöjd och glad. Du letar vad som känns som land och rike efter den där perfekta saken, men du hittar inget att köpa i julklapp till pojkvännen.

Pojkvan

Du skulle kanske kunna bjuda med honom på middag i år igen? Det blev han ju så glad för förra året! Men det blir kanske tråkigt att köpa samma sak två år i rad. Dessutom hade du så gärna velat köpa flera välplanerade julklappar till pojkvännen i år, och se hans min när han öppnar de där fina, roliga och intressanta julklapparna du hittat till honom.

Du är rädd att du ännu ett år ska känna dig misslyckad på julklappsfronten. Varför är inte du den där som alltid kan hitta så fina presenter utan att få en detaljerad lista på vad personen önskar sig? Det är i denna stund du definitivt kan ta till lite hjälp. Denna lista på julklappstips till pojkvänner kan ge dig tips och idéer till vad du kan köpa till din älskling där hemma. Du kanske till och med väljer att beställa klappen direkt, och vips så försvann så mycket stress!

Vad kan du göra för att förbereda julklappshandlandet?

Nu när det börjar dra ihop sig mot jul börjar vi alla tänka på vad vi kan köpa i julklapp till alla våra nära och kära. Det är inte lätt att hitta en perfekt julklapp till en så viktig person som en pojkvän. Därför kan det vara bra att fundera och förbereda lite innan det kommer till den faktiska julhandeln.

Pojkvän och flickvän tar selfie

Hur hittar man julklapp till pojkvännen?

Vill du inte fråga din pojkvän vad han önskar sig rakt ut, kan du försöka lista ut saker lite diskret. Tycker han om sport, kan du försöka ställa lite frågor om det lag han hejar på. Du kanske kan fråga om matcher eller vem som är hans favoritspelare. På så sätt kanske du får reda på en dag du kan köpa matchbiljetter till, eller kanske vilken spelares tröja du kan köpa i julklapp. Är du diskret nog kommer han bli mycket förvånad!

Hör du honom säga något han vill ha under oktober eller november månad? Skriv upp det i en anteckning i mobilen så du inte glömmer bort! Detta kan rädda dig från att behöva fråga, och du kan i bra fall få ihop en lång lista med saker att välja mellan. Är det dock så att du inte känner att detta funkar, han kanske inte säger något han vill ha, eller han kanske inte har ett så tydligt intresse, så är sådana här listor på julklappstips en säker lösning. Du kanske får tips du aldrig skulle kunnat komma på själv, samtidigt som du inte behöver stressa! Äntligen kan du få en lugn jul med din älskling.

Uppdaterad 2020-11-08