Billiga julklappar
Billiga julklappar

Billiga julklappar

Här listar vi tips på billiga julklappar:Frågor och svar

Vad är en billig julklapp?

En billig julklapp är en present som inte kostar mycket pengar.

Vilken typ av person är en billig julklapp lämplig för?

En billig julklapp kan passa alla typer av personer, särskilt om man har en stor vänkrets eller familj och behöver köpa flera presenter.

Vad är några exempel på billiga julklappar?

Några exempel på billiga julklappar kan vara en kopp med en rolig text eller bild, en handskriven julkort, en chokladask eller en bok.

Finns det några risker med att ge en billig julklapp?

Det finns alltid en risk att mottagaren kan uppfatta en billig julklapp som omtänksamhet eller brist på engagemang. Därför är det viktigt att tänka på mottagarens personlighet och relationen mellan givaren och mottagaren.

Kan en billig julklapp vara lika uppskattad som en dyrare present?

Absolut, priset på en julklapp är inte det viktigaste, det är tanken och omtanken bakom presenten som räknas. En personlig, omtänksam och kreativ present kan vara minst lika uppskattad som en dyrare present.


När man behöver tips på billiga julklppar

Det är december. Snön har äntligen börjat lägga sig på marken och i fönstren lyser alla olika ljusstakar. Några enstaka jultomtar har hittat sin väg upp ur jullådan, men mer än så blev det inte i år. Du tar en snabb titt på bankappen och får som en klump i magen. Du har ännu inte handlar julklappar och ändå känns det som om hela lönen redan är uppslukad. Paniken börjar gro inom dig; vad ska du göra? Du vill ändå ge bort något till familjen, men ekonomin har inte så mycket svängrum just nu. Du behöver hjälp, och det är nu!
Studiebidrag som knappt räcker till det nödvändiga, en lön som inte räcker till eller kanske en alldeles för stor familj, vad din anledning än är ska det inte vara svårt att hitta billiga julklappar. Inte heller ska du behöva köpa tråkiga, generiska julklappar bara för att de ska vara billiga. En billig julklapp ska även kunna vara rolig och omtänksam, varför denna lista är perfekt för dig! Man ska inte behöva välja det ena över det andra för att få julen att gå ihop.

Billiga julklappar

Andra spartips för en billigare jul

Har du knappt om pengar, eller vill du kanske inte spendera för mycket på julen ännu ett år? Vilken anledning du än har till att inte spendera för mycket, kan det alltid behövas spartips en högtid som denna.

Ett billigt julbordet - finns det?

Ska du ha julbord? Kom överens om de inbjudna att ni alla tar med er några saker var. Ingen behöver spendera ofantliga mängder pengar, och det är också roligt att se vad alla tagit med sig! För vem gillar inte ett knytkalas?

Julgranen kan bli billigare

Köp en plastgran! På så sätt slipper du släpa upp en ny gran varje år, dessutom sparar du in de där 100-tals kronorna du spenderar på den där perfekta julgranen varje år. Plastgranar behöver inte vara så dyra, och de ser idag nästan precis ut som en riktig gran. Dessutom slipper du dammsuga upp alla barr sen när julen är slut!


Pengar som hänger i julgranen


Billig julklapp

Även om du köper billiga julklappar, så kan det i slutändan bli mycket pengar ändå. Många bäckar små, som man brukar säga. Det kan därför vara bra att bestämma dig för att hela släkten kanske inte behöver få julklappar i år. Mamma och pappa, eller kanske bara ditt syskon ska få julklappar i år? Ju äldre man blir desto mindre önskar man sig ju, så varför inte bara njuta av varandra sällskap, och minska din julklappskrets. Din ekonomi och den eviga julhetsen kommer tacka dig!

Uppdaterad 2023-04-09

Andra tips

De som gillar Billiga julklappar brukar också vara intresserade av julklappar kategories: