Billiga julklappar
Billiga julklappar

Billiga julklappar

Här listar vi tips på billiga julklappar:

 • Elastiska Skosnören

  Tänka att aldrig mer behöva knyta skorna!

  79 kr
 • Knubbig Katt-kudde

  Söta små knubbiga katter att ha i soffan.

  199 kr
 • Klädvikaren

  Perfekt vikning av kläderna, blixtsnabbt!

  60 kr
 • Sudoku Toalettpapper

  Ett extra klurigt och roligt toabesök

  79 kr
 • Rolig kapsylöppnare

  Unik kapsylöppnare som ser ut som en liten streck-gubbe

  39 kr
 • Ölprovning i hemmet

  Lär dig om öl och dess olika smaker.

  140 kr

När man behöver tips på billiga julklppar

Det är december. Snön har äntligen börjat lägga sig på marken och i fönstren lyser alla olika ljusstakar. Några enstaka jultomtar har hittat sin väg upp ur jullådan, men mer än så blev det inte i år. Du tar en snabb titt på bankappen och får som en klump i magen. Du har ännu inte handlar julklappar och ändå känns det som om hela lönen redan är uppslukad. Paniken börjar gro inom dig; vad ska du göra? Du vill ändå ge bort något till familjen, men ekonomin har inte så mycket svängrum just nu. Du behöver hjälp, och det är nu!

Studiebidrag som knappt räcker till det nödvändiga, en lön som inte räcker till eller kanske en alldeles för stor familj, vad din anledning än är ska det inte vara svårt att hitta billiga julklappar. Inte heller ska du behöva köpa tråkiga, generiska julklappar bara för att de ska vara billiga. En billig julklapp ska även kunna vara rolig och omtänksam, varför denna lista är perfekt för dig! Man ska inte behöva välja det ena över det andra för att få julen att gå ihop.

Andra spartips för en billigare jul

Har du knappt om pengar, eller vill du kanske inte spendera för mycket på julen ännu ett år? Vilken anledning du än har till att inte spendera för mycket, kan det alltid behövas spartips en högtid som denna.

Ett billigt julbordet - finns det?

Ska du ha julbord? Kom överens om de inbjudna att ni alla tar med er några saker var. Ingen behöver spendera ofantliga mängder pengar, och det är också roligt att se vad alla tagit med sig! För vem gillar inte ett knytkalas?

Julgranen kan bli billigare

Köp en plastgran! På så sätt slipper du släpa upp en ny gran varje år, dessutom sparar du in de där 100-tals kronorna du spenderar på den där perfekta julgranen varje år. Plastgranar behöver inte vara så dyra, och de ser idag nästan precis ut som en riktig gran. Dessutom slipper du dammsuga upp alla barr sen när julen är slut!

Billig plastgran” />

<h3>Julpyntet</h3>
<p>Vill du köpa julpynt, men känner att det lätt kan bli lite dyrt? Att köpa julpynt, som julkulor, små tomtar eller julgardiner går alldeles utmärkt att göra second hand. Du sparar både pengar och på miljön! Det går också utmärkt att göra pynt själv. Har du lite tyg liggandes hemma? Gör pynt själv! Det blir både billigare och mer personligt.</p>

<img src=

Billig julklapp

Även om du köper billiga julklappar, så kan det i slutändan bli mycket pengar ändå. Många bäckar små, som man brukar säga. Det kan därför vara bra att bestämma dig för att hela släkten kanske inte behöver få julklappar i år. Mamma och pappa, eller kanske bara ditt syskon ska få julklappar i år? Ju äldre man blir desto mindre önskar man sig ju, så varför inte bara njuta av varandra sällskap, och minska din julklappskrets. Din ekonomi och den eviga julhetsen kommer tacka dig!

Uppdaterad 2020-11-03