Julklappar & Julklappstips
Julklappar & Julklappstips

Julklappar & Julklappstips

Här listar vi våra bästa tips på julklappar och julklappstips inför julen 2022!

 • Ihopfällbart badkar

  Perfekt avkoppling för den som saknar badkar

  1595 kr
 • Spaka Flyget Själv

  Provflyg och styr ett litet flygplan med en instruktör.

  995 kr
 • Ölprovning

  Spännande smakupplevelse för den som uppskattar öl

  347 kr
 • Icebar och middag för två

  Drinkar på isbaren samt uppvärmande resturangbesök efteråt.

  740 kr
 • Ölprovning i hemmet

  Lär dig om öl och dess olika smaker.

  200 kr
 • Vinprovning i hemmet

  En spännande och lärorik vinprovning hemma

  200 kr

Att hitta julklappar

Nu när höstmörkret börjar dra sig allt närmare, och allt fler fönster lyses upp av lampsken, är det svårt att inte börja fantisera om julen. Glädjen, familjen och kanske inte minst maten gör sig påminda, och man tycker sig till och med känna av en gnutta av den mytomspunna julefriden.

Det är då ångesten slår ner som ett hammarslag. Julklappar! Vad ska mamma få i julklapp? Pappa då? Det var den julefriden det tänker man; nu börjar jakten på den bästa julklappen som passar just den där speciella personen.

Julklappar

Julklappstips

I dessa stunder kan vi alla behöva några julklappstips. Det är inte lätt att fokusera på allt som hör till vardagen, få ekonomin att gå ihop och samtidigt komma på den mest kreativa julklappen som får de andra att blekna av häpnad. Det är just därför denna lista med tips på julklappar kan komma att bli just din räddare i nöden.

För även om vi behöver minska denna ofantliga köphets som ligger som ett töcken över julen, finns det alltid någon där ute som förtjänar något fint i julklapp 2019. Din son kanske precis klarat en svår tenta på universitetet, eller din syster kanske hjälpt dig flytta till din drömlägenhet.

Vad anledningen än är, ska vi alltid kunna få visa våra nära och kära att de har betydelse i våra liv. Som man brukar säga: julen handlar om att ge, och inte att få.

julklappstips

Andra julklappstips 2019

För den som vill vara lite medveten denna jul, och kanske vill bidra till julklappshetsen, finns många vägar att gå.

 • Bestäm en budget i förväg med dina nära och kära. På detta sätt slipper ni vara oroliga att just den present du köpt är för dyr eller för billig.
 • Spela julklappsspelet med familjen istället. Oftast behöver du bara köpa en eller två paket, så du kommer både undan billigt och snabbt och med riktigt roliga julklappar!
 • Om du vet med dig att julklappar ofta blir ett problem för dig, vare sig du alltid är ute i sista minut eller alltid råkar spendera för mycket, börja fundera på julklappar tidigt. Be om en önskelista redan i november, eller sätt upp en personlig budget så kan du känna dig mer trygg i ditt julklappletande.
 • Ta det lugnt. Julen är till för att njuta av familj och vänner, det behöver inte va så krångligt. Låt inte julklappshetsen förstöra denna underbara högtid.

Julklappar under julgranen

Uppdaterad 2019-12-03